Betting tips Arsenal – Tottenham

I helgen är det dags för Englands största derby, North London derbyt. Både Arsenal och Tottenham kommer från en varsin förlust i förra omgången där kanske hemmaförlusten för Spurs mot Newcastle i efterhand är den som väger tyngst.

Även Arsenal har en del att jobba med efter att deras defensiva brister uppenbarade sig i mötet på Anfield, men det fanns en del positivt att hämta från deras offensiva spel med en Pepé som börjar komma igång.

Det är ett av de viktigaste mötena för båda klubbarna på hela säsongen, om man enbart kollar på rivaliteten mellan klubbarna är det ett möte som kan lyfta vinnaren mentalt eftersom att matchen betyder otroligt mycket för båda lagen.

Det kommer att smälla en hel del från båda sidor som det alltid gör i dessa matcher och kort kommer med all säkerhet att delas ut. Det finns all anledning till att se framemot en av Premier League säsongens höjdpunkter, då framförallt för klubbarnas supportrar.

Hur slutar matchen? – Vårt speltips Arsenal – Tottenham

Med förra säsongens norra London derbyn färskt i minnet var det otroligt jämnt mellan lagen med en vinst var och ett möte som slutade oavgjort, men det ska nämnas att i ett av mötena som spelades i EFL Cupen på Emirates vann Tottenham med 0-2 till skillnad mot Arsenal som inte vann en endaste bortamatch mot Spurs.

Om Tottenham ska ha en chans att vinna på Emirates gäller det att fullt ut utnyttja Arsenals svaga försvar och Spurs har kapaciteten att göra det eftersom att de har ett av ligans bästa anfall när allt klaffar. Troligtvis kommer Arsenal med fördelen av hemmaplan att inleda matchen på samma sätt som mot Liverpool med full attack genom att lägga många bollar på Pepé och Aubameyang.

Mitt Betting tips Arsenal – Tottenham. Arsenal vinner matchen med 2-1. Pepé gör säsongens första Premier League mål och Aubameyang gör det andra målet för Gunners. Tottenhams mål står Son för. Bästa odds för resultatet 2-1 till Arsenal hittar du hos Bet365 med oddset 10.00, och om du väljer att spela en etta på Arsenal är bästa oddset hos Scandibet till 2.42.

Sugen på fler speltips – läs här

Rygga ditt spel!

[show_casinos]