Sharing is caring!

Betting tips Premier League omgång 5


Äntligen är vi tillbaka i händelsernas centrum igen med våra Betting tips Premier League omgång 5. Det är ligafotbollen som är roligast att betta på. Inför omgång 5 är det fortsatt Liverpool i topp med City i släptåg på två poäng efter. Troligtvis kommer säsongen att fortsätta i samma mönster som den har startat, alltså med dessa lagen i toppen. Lite oväntat har vi Leicester på tredjeplatsen på åtta poäng.

För att kort summera senaste omgången så slutade Norra London derbyt med ett oavgjort slutresultat på 2-2 där Tottenham körde över Arsenal totalt i första halvlek, men reduceringen av Lacazette precis innan halvtidsvilan satte igång på Arsenal som sedan höjde nivån i andra halvlek och var ett helt annat lag kontra första halvleken. Det räckte hela vägen till ett poäng. 

United fungerar bra defensivt efter värvningen av Maguire, men det är alldeles för tunt offensivt plus att säsongen har inletts med ett gäng missade straffar som ska sitta och leda till tre poäng. Solskjaer har fortsatt en del att jobba med för att få ordning på laget, 1-1 borta mot Southampton blev det.

Efter Newcastles sensationella vinst borta mot Spurs borde de ha fått lite medvind i seglen kan man tycka, men det räckte inte hela vägen hemma mot Watford för att fullborda tre till poäng. Newcastle fick nöja sig med ett oavgjort resultat efter att matchen slutade 1-1

Newcastle är åter med i denna veckas speltips i matchen mot Liverpool. Andra speltipset kommer att handla om United och Leicester och det sista Wolves mot Chelsea. Låt oss börja med våra Betting tips Premier League omgång 5