CSGO betting

CSGO betting

csgo betting - CS:GO bettingHistorik:

Counter-Strike även känt som CSGO) är ett datorspel ursprungligen utvecklat som en modifikation till datorspelet Half-Life. Senare gjordes spelet till ett självständigt datorspel av Valve Corporation med Sierra On-Line som utgivare. Spelet är en first-person shooter som spelas över nätverk med fysiska motståndare, ett multiplayer-spel. Counter-Strike har sedan det släpptes 1999 varit mycket populärt och hade 2010 sålt över nio miljoner exemplar. Inom e-sport är Counter-Strike ett av de största spelen och spelades på professionell nivå fram till 2013. Flera uppföljare har gjorts däribland Counter-Strike: Condition Zero (2004), Counter-Strike: Source (2004) och Counter-Strike: Global Offensive (2012).

CS:GO Oddsbonus

Självklart har vi förberätt vart du hittar nätet bästa CSGO bonus. Att hämta en csgo oddsbonus är ett bra sätt att börja sin csgo betting. Då jag ofta säger övning ger färdighet, och genom att litta på mycket CS: GO livestream kommer du bli en bättre spelare. Vad passar då inte bättre med en bra csgo oddsbonus. Genom att använda dina bonuspengar på csgo betting kan du rikfritt testa dina kunskaper.

För att göra det hela lite lättare för dig har vi sammanställt en lista med spelsidor och bettingsidor som ger dig en bra csgo bonus när du skapar ett konto eller gör en insättning.

E-sports bolagE-sports bonusGör ett
csgo bettingSätt in 100 kr få 500 att spela för på esport.
*CSGO betting och esport!
Besök
csgo betting*500 kr i riskfritt spel på E-sport.
*Lägsta odds för kvalificerande spel är 1,8
*CS:GO betting och odds!
Besök
csgo betting100% upp till 1000kr i e-sport bonus
*CS:GO betting och odds!
Besök
csgo betting1000kr i esports bonus.
Få 300 kr i riskfitt spel
CS:GO, Starcraft 2, LOL och DOTA2
Besök
espots betting*100% upp till 1000 kr på din första insättning
*Mobilebet dubblar din första insättning på esports
Besök
espots betting*100% upp till 1000 kr på din första insättning
*Bet363 dubblar din första insättning på e-sport
*CS:GO betting och odds!
Besök

Att komma igång med CSGO betting.

När du bettar på CS:GO vill du självklart inte förlora alla dina pengar, och tvingas göra nya insättningar. Ännu värre att vinna en stor vinst och för att sedan ansvarslöst spela bort den igen. Det är viktigt att ha i åtanke att allt kan hända och man är inte garanterad en vinst. Spela alltid för pengarna du har råd att förlora.

Börja med att göra en plan för hur mycket pengar du tänker betta med varje månad. Sätt upp en månadsbudget och håll koll på dina vinster och förluster. När allt detta är gjort bör du välja en bettingsida, beroende på din budget, kan du välja en bettingsida som erbjuder en generös bonus. På så sätt kan du få en stor bankrulle som går rätt från början.

Det finns tre typer av vadslagning / odds som du kan välja när det kommer till CS:GO matcher.

  1. Spela med riktiga pengar.
  2. Spela för låtsaspengar
  3. Föremål som man låser upp i spelet så som skins (kläder) och vapen.

Att betta med riktiga pengar på CS:GO erbjuds av många svenska spelbolag. Några exempel är, LeoVegas, Bet365 och betsafe.

Vad är CSGO odds?

Oddsen är de siffror du ser bredvid de olika lagen som du vill placera spel på.

Högre odds ger dig en större avkastning, men också en större chans att förlora. Låga odds är säkrare men betala ut mindre pengar om du vinner. Exempel, om vi har en match mellan SK Gaming och Cloud 9 kan du alltid räkna med att SK har de lägsta oddsen eftersom de är mest sannolikt att vinna spelet. Oddsen kan ändras beroende på hur många som väljer att betta på just det laget.

På bettingsidan kan du vanligtvis räkna ut hur mycket pengar oddsen kommer att ge dig i gengäld om du vinner. Kom ihåg att inte betta på odds blint bara för att de har en stor utbetalning, det innebär att laget med dessa odds är underdogs och kommer sannolikt att förlora. Gör din hemläxa i förväg så att du vet vilket lag som teoretisk borde vinna

Hur spelar man Counter-Strike /CS:GO.

CSGO betting strategi

De_dust – CSGO

Man spelar i två lag, antingen väljer men CT (counter terrorist/polis) eller så väljer du att spela som terrorist. Som terrorist är ditt mål att plantera en bomb på utvalda ställen på de kartor man spelar på.

Som CT är ditt jobb att förhindra terroristerna göra detta, antingen genom att få död på hela laget tillsammans med dina lagspelare eller genom att förhindra att bomben detonerar (om den är utlagd)

Detta kanske låter som en barnlek men nej. CSGO är ett lagspel och det gäller att man verkligen kan lita och planera sin strategi med sina lagspelare. Just därför spelas CSGO fortfarande idag och just därför är CSGO betting så kul och stor idag!

Esport och CSGO betting.

Här på Svenska-odds.se vill vi kunna hjälpa dig med att lära dig om om just CSGO betting och vilka möjligheter det finns för just dig. det spelar ingen roll vart du är ifrån, vi kommer att erbjuda dig de bästa svenska betting sidor med bäst CS:GO betting! (CounterStrike:Global Offensive)

CSGO Betting är på uppgång och börjar bli riktigt populärt att betta på! Fler och fler svenska betting sidor och bookmakers börjar att lägga till CSGO betting. Förutom spel på standard matcher, vilket lag som vinner en match.

Du kan också välja att satsa/betta på enskilda kartor, handikapp, rätt resultat och vilket lag som vinner ett evenemang så som, svenska Dreamhack! Du har även möjlighet att spela vadslagning på vem som får den första fraggen och vem som kan döda flest med pistol!

Gratis CSGO Betting.

Vissa bettingsidor erbjuder sina nya spelare ett gratisspel eller gratisbet på sportevenemang cs:go. Att få gratis csgo betting är riktigt bra. Då du kan ta dessa gratisspengar för att lära dig mer om esports och cs:go.
Nedanför hittar du några av de bettingsidor som ger dig gratis en gratis bonus på cs:go och esports betting.

SpelbolagOdds bonusGör ett
csgo betting1000kr i esports bonus.
Få 300 kr i riskfitt spel
Besök
odds*500 kr i riskfritt spel.
*Lägsta odds för kvalificerande spel är 1,8

Besök
spelbolag*100 kr rikfritt livespel!
*Du måste omsätta din vinst 1 gång till odds 1,50 eller högre.

Besök

CS:GO live betting.

Självklart är det så mycket roligare att följa ditt lag som du har valt att betta, placerat din vadslagning på. Genom att köra live betting så blir stämningen och nöjet helt klart mycket bättre och CS:GO är inget undantag. Bege dig till Twitch när det är stora event och matcher på G. Genom Twitch kan du enkelt och gratis följa dina favorit CS:GO lag, eller helt enkelt kolla strategier som kan hjälpa dig med din framtida CSGO betting. Se dina CSGO matcher här.

Speltips på CS:GO – Hur får jag ett övertag på CS:GO

Om du vill vinna pengar på CSGO betting är det mycket viktigt att du läser på om lagen, spelet, och vilka som kommer att spela i laget. Se på turneringar och följ dina lag. Detta gäller inte endast när det kommer till CSGO betting, utan även på alla sporter.

Det bästa speltipset när det gäller CS:GO är genom att få så mycket kunskap om spelet som bara möjligt. De bästa sätten att lära sig mer om CS:GO inkluderar:

  • Speltips -Spela CS:GO själv, så du vet hur kartorna fungerar, taktiker lag.
  • Speltips -Att titta på professionella CS:GO matcher. Bästa sättet är Twitch och Youtube.
  • Speltips – att titta på turneringar. Du kan enkelt göra på på YouTube.
  • Speltips – Bli bekant med Lagen.

När du vet hur kartorna fungerar, vilka lag du bör betta på. Då är det bara att köra igång.

Jag har bifogat en liten video här som även går igenom viktiga keypoints om cs:go betting tips.

Svenska CS:GO spelare.

Sverige trots det lilla land vi är lyckas vi alltid att komma med fantastiska idrottsmän i många sporter. CSGO är ignet undantag! Många av världens bästa csgo spelare kommer faktiskt här ifrån. Samma gäller även för andra spel så som Dota2 och Starcraft 2. Några av de bästa lagen är Svenska, för att nämna några. Ninjas in Pyjamas och fnatic och GODSENT. Följande spelare är någa av världens bästa!

1Sweden GeT_RiGhT6Sweden pronax11Sweden draken
2Sweden jw7Sweden znajder12Sweden twist
3Sweden friberg8Sweden pauf13Sweden Lekr0
4Sweden Xizt9Sweden MODDII14Sweden flusha
5Sweden olofmeister10Sweden dennis15Sweden disco doplan