eSport betting

eSport betting

Esport betting Sverige – Vi lär dig eSport.

svenska-odds.se är din portal för esport betting om du är ute efter att spela med riktiga pengar på esport. Genom att esport börjar bli mer populärt i Sverige så kommer vi här kom att lista vilka betting sidor som är bäst när det kommer till just betting på esport. Här kommer du att kunna läsa om recensioner, för och nackdelar. Här kan du enkelt jämföra utbudet av e-sport, bonuserbjudanden, livebetting, mobilstöd, betalningsmetoder och mycket mer.

Esportbetting Sverige 2017

eSport är verkligen här för att stanna, det har blivit oerhört populärt att spela pengar på esport. Anledningarna är många, Esport har blivit en miljon industri och har även nu erkänts som en riktigt sport. Idag tillhandahåller många spelsidor e-sportsbetting på nätet. Genom att detta blir mer och mer populärt så har vi bestämt oss för att lista de bästa pettingsidorna som erbjuder esports betting i Sverige. De spelbolagen vi väljer att lista här är bara bettingsidor med gott rykte och hög säkerhet. Alla spelbolag har dessutom sin bas och är licensierade inom EU. Vi har även testspelar följande betting sidor som vi har listat här, då har vi utgått från följande kriterier:

Utbudet
Har spelbolaget en spellicens
Är betting sidan på Svenska
Lättillgänglig kundtjänst
Bonus
Betalningsmetoder och säkerhet
Sidans användarvänlighet

Spel där eSport betting är störst 2017

När det kommer till spel inom e-sport så finns det hur riktigt mycket spel att välja på. Men de störta spelen finner du här nedanför. Dessa spela började man betta och placera vad/odds på redan på sent 1900 tal. Nu på senare tid har det även kommit något som kallas för Fantasy sports betting.

Här listat de vanligaste och populäraste esportspelen. Vi har även skrivit hur man spelar dessa spel och vart dem går ut på. Det kan vara värt för dig som är nu med esports betting att läsa på om dem.

CS:GO Betting
LEAGUE OF LEGENDS Betting
DOTA 2 Betting
HEARTHSTONE Betting
Overwatch Betting
STARCRAFT 2 Betting

eSport betting och Historia

Att titta och följa e-sport har blivit vanligare och vanligare. Esport är 2000 talets nya sport, faktum är att eSport har nu blivit “accepterat” som en sport efter mycket om och men. Emil ”HeatoN” Christensen, en av Sveriges absolut största isport-profiler. Han har även deltagit i SVTs program, Mästarnas mästare.

Att tävla i datorspel började redan med arkadhallarna med olika lag och tävlingar. Nintendo ordnade världsmästerskap 1990 (där finalisterna fick en spelkassett i silver) 1994. När Doom släpptes till PC blev de 1993 blev det en succé och det blev populärt att spela mot varandra.

Ett år senare släpptes Doom II, och Microsoft ordnade en turnering där spelarna träffades i Richmond, Virginia. Vinnare blev Dennis Fong, världens första pro-gamer. Han kom även att vinna Quake-turneringen 1997 där en Ferrari 308 var förstapris.

Men allt förändrades på riktigt när Starcraft och Counter-Strike ( CS:GO ) kom! Man brukar säga att dagens E-sport, så som vi känner den började med dessa spel. Sydkorea var helt klart störst när det kom till E-sport och speciellt i spelet Starcraft 2!

Att kunna spela och satsa riktiga pengar på sitt e-sport lag. Detta är något som gör det hela klart mycket mer spännande, följa sitt lag och samtidigt vinna en slant! För att göra det hela lite enklare för dig som vill spela om pengar på e-sport så har vi granskat de svenska spelbolag som erbjuder bra betting på esport.

Hur fungerar eSport betting?

Det är egentligen inga större skillnader mellan vanlig sportsbetting och esport betting Om du är bekant med vanliga oddset så kommer du att känna igen dig. Det gäller helt enkelt för dig att tippa på det lag du tror vinner en esport match.

Ju högre oddsen är för ett lag, desto mindre chans är det att det laget vinner (enligt bookmakern). Men det get helt klart mer pengar om laget med högst odds vinner. Det gäller att vara väl insatt i vilka lag man spelar på. Vi kommer att ge dig lite speltips som kan hjälpa dig på vägen att bli en bra epsort spelare.

Speltips för eSport betting Sverige.

Innan du bestämmer dig för att köra esport betting så är det väldigt viktigt att du undersöker de lag som ska spela lite närmare. Precis som i fotboll hockey eller vilken annan sport som helst så är det viktigt att lagen är i form och redo för dagens e-sport match.

Ett par speltips,
Hur ser lagens tidigare resultat ut?
Vilka spelade dem mot sist och hur gick det?
Vem spelar som hemmalag.
Titta på tidigare matcher.
Spela med sunt förnuft!
Läs på forum.

Genom att förbereda dig på en esport match så kan vända fördelen till dig. Komihåg det är pengar du spelar om, och du vill inte förlora, du vill följa ditt lag och vinna mer dem!

Vi rekommenderar dig även att följa proffsscenen inom esport. Genom att följa esportsligor och turneringar kommer du att lära dig mer om lagen och spelen. Ett tips är att följa proffsen på sociala medier (Facebook, Twitter osv).

På detta sätt kan du enkelt se vilka lag som presterar bäst, vilka som spelar i lägen och hur dem spelar. Ju mer du vet om lagen och spelet, desto högre chans har du att lyckas med esports betting

Håll koll på din bankrulle.

Din bankrulle är den summan du har satt åt sidan att spela för. Det är mycket lätt att spela för mer än den bankrulle man har. Du är superviktigt att du sätter gränser och håller dig till din bankrulle. Hur gör man detta lättast då? Se till att inte försöka vinna tillbaka förlorade pengar, då kan det lätt gå i överstyr och din betting blir inte rolig. Se över dina insatser och skriv ner varje gång du vinner eller förlorar på ett lag, för statistik helt enkelt. Kort sagt, det handlar om att ha stenkoll på din vadslagning om spel på nätet. Håll dig till din strategi och spela inte mer än din bankrulle tillåter dig.

Kan du få bonus på esport?

Stämmer! Många betting sidor erbjuder sina spelare en bara välkomstbonus. Välkomsterbjudandena kan se lite olika ut beroende på vilken spelsida du väljer att spela på, bonus villkoren kan se olika ut. Men vi i vår lista över betting sidor för esport har vi skrivit ut vad som gäller. En välkomstbonus kan vara ett snabbt sätt att dryga ut kassan med som förhoppningsvis leder till stora vinster! Det är även viktigt att du verkligen dubbelkollar bonusen innan du väljer att spela. Då bonusarna kan uppdateras av spelsidorna.   

Här är tre bra betting sidor som ger dig bra esports bonus

Skattefria vinster från Esport betting.

Genom att följande betting sidor är licenserade in om EU betyder detta att dina vinster från Esport betting i Sverige skattefria. Många spelsidor har sitt säte på Malta detta är främst p.g.a. att det är lagligt att bedriva spelverksamhet där, vilket bidrar till skattefria vinster.

Esport välkomstbonus

Välkomstbonusen borde inte vara den avgörande faktorn när man väljer spelbolag. Däremot kan en generös välkomstbonus vara ett smidigt sätt att börja bygga bankrulle. Ha dock i åtanke att med dessa bonusar följer även omsättningskrav.

Esport betting Livestream.

När det gäller att kunna se esport live så rekommenderar jag SVT och Dreeamhack.
SVT sänder altid de störste esports evenemangen gratis! Se din Esport gratis på SVT här.
Dreamhack kan du se här