Hearthstone

Hearthstone

Hearthstone betting

Hearthstone hur spelas det?

Hearthstone är ett kortspel där du får bygga din egen kortlek och där du i slutändan ska få ner motståndarens liv (30) med hjälp av dina kort.

Korten kan variera i raritet från vanlig, sällsynt, episka och legendariska och kan antingen vara vapen, trollformler, eller undersåtar som spelat ut på bordet. I början av varje match, drar spelaren som börjar tre till fyra kort (motståndar spelaren börjar med fyra kort) Varje kortlek är uppbygt med 30 kort. Du ska med häjlp av dina kort besegra din motståndare.

För mer avancerade spelare, är viktigt att bygga ett kortlek med kort som går att kombineras med tillsammans, för att på så sätt skapa starka kombinationer för antingen attack eller som försvar. Genom att vinna nya eller att köpa kort kan du bygga olika lekar med olika spelsätt. Guld som korten köps med kan man köpa sig till eller vinna genom att spela. 

Hearthstone betting

Hearthstone växer i populäritet.

Genom att Hearthstone är ett gratisspel och kan spelas på PC, MAC, IOS och Andrioid så är det inte konstigt att det är så många som spelar det. Att lära sig spelet Hearthstone är inget svårt men att lära sig spela och kan vara tuffare. Det finns väldigt mycket bra spelare där ute!

Hearthstone och Betting.

Då heartstone har blivit så stort och det numera körs turneringar i spelet så har även betting hängt med. Betting på hearthstone är nu faktiskt ganska vanligt och det blir bara större och större. Betting på Hearthstone är ganska lätt. Då det endast kan spelas med två åt gången så kan du endast spela betting på vem du vill ska vinna spelet.

Hearthstone betting tips?

Ju bättre förståelse du har i spelet, desto bättre blir du som spelare. Att veta vad den nuvarande meta, och vilka populära strategier som används, samt de enskilda styrkorna på varje klass kan bidra till att öka dina odds för när du bestämmer dig för att Heartstone betting.

Speltips 1, Låt oss säga att en spelare spelar med en “control deck” (typiskt en kortlet där man spelar sina bästa kort mot slutet – dvs krigare, handlock, mage, etc.)

Och spelar mot en spelare som har en “rush deck” (typiskt en tidig aggression kortlek – dvs Hunter , murloc, rouge, etc.),  då borde du lägga ha oddsen på din fördel om du väljer att betta på spelaren med “rush deck”

Speltips 2, Håll koll på nya kort och patchar. Genom att hålla koll och ständigt utöka dina kort kan ge dig en enorm fördel. Spelet hänger framförallt på de bästa korten.

Speltips 3. Titta på youtube och Twitch när det kommer till Hearshstone för att på så sätt kolla taktiker och spelsätt.

Till skillnad från grupporienterade spel som League of Legends, Dota 2 eller CS:GO kan Hearthstone vara nära förknippad med en spel som poker eller Starcraft. Det gäller att använda olika strategier och i slutändan kommer  det att avgöra vem som vinner i en match.

Ska man slå i hop det hela så kommer det till siffror och sannolikheter. De mest framgångsrika bettingen på Heartsome handlar om som i många andra sporter när det kommer till betting. Att veta lagets eller spelarens styrkor och svagheter och utveckla en sannolikhetsdiagram för deras chanser att vinna.

Sveriges bästa Hearthstone 2015!

Är Svenske Sebastian Engwall (ostkaka)  Sebastian har totalt spelat hem $128,566.59 från totalt 18 turneringar!

Hotform vs. Ostkaka – Final – World Championship 2015