league of legends

League of Legends

Leauge of legends

League of Legends, hur spelas det?

Spelarna delas upp i två lag, ett i blått och ett i röd. Varje lag har fem spelare. Målet i spelet är att lagen ska ta sig över till varandras sida och förstöra deras huvudbas “Ancient”. Innan matchens start kan lagen välja mellan 121 unika hjältar men egna egenskaper och spelstilar. När man börjar spela så startar alla hjältar på level 1. Genom att lyckas döda motståndarlagets “creeps” och hjältar så går man upp i level vilket leder till nya och starkare spells på lagets hjältar. Det finns 3 “led” till motståndarlagets Ancient. Ett övre, ett under och ett i mitten.

På dessa 3 led/vägar kommer det “creeps” från båda lagens sida, dessa creeps kommer med 30 sekunders mellanrum. Genom att döda dessa går du hjälte snabbare upp i level. I varje led finns det även 3 torn som fungerar som försvar. Dessa skjuter på motståndarlagets creeps och din hjäle. Målet är att förstöra detta på väg till motstondrlagets “Ancient”

Historik:

League of Legends (LoL) är ett lagbaserat onlinedatorspel som går ut på att förstöra fiendernas “Nexus”. League of Legends är utvecklat och publicerat av Riot Games. Leauge of Legends kan spelas på Microsoft Windows och numera också för Mac. League of Legends annonserades den 7 oktober 2008, och släpptes den 27 oktober 2009 Det finns olika banor att välja på exempel: Twisted Treeline: en mindre bana där man spelar i tremannalag samt Summoner’s Rift: en större bana för femmannalag. Den större kartan är den vanligaste och där spelas bland annat lagmatcher på 5 mot 5. På Summoner’s Rift kan man även spela rankat, ett system där man blir rankad efter sin skicklighetsnivå. leauge of legens kommer ursprungligen från modden (DoTA) från det populära spelet Warcraft 3 från Blizzard.

Esport och Leauge of legends betting.

Med ca 70 miljoner aktiva spelare världen över är Leauge of legends helt klart en av de största spelet när det kommer till esports. Det körs årliga turneringar i USA och Europa. Total har turneringarna spelats om ca 16 miljoner i prispengar! När det kommer till esports på lol så bettar du helt enkelt på vilket lag du vill ska vinna. Mer och mer svenska spelbolag upräksammar esports betting när det kommer till leauge of legends.

Pos Spelbolag esports bonus Vårt betyg Spela på
#1. League of legends betting 100% upp till 1,000kr på esports League of legends betting LoL
#2. ”League 100kr gratis på esport via mobil League of legends betting LoL
#3. "League 100% upp till 500kr i esport bonus League of legends betting LoL

Speltips – Hur får jag ett övertag på League Of Legends.

Genom att hålla kolla på vilka lag som spelar mot vilka. Vart man spelar och vilka spelare som faktiskt som ska spela i laget, får du helt klart ett övertag med betting esport generellt. Håll koll på förändringarna i laget, resultaten och förregående turneringar. Detta gäller egentaligen för alla sporter du ska betta på. Du måste vara förberädd om du vill vinna pengar på din betting. Esports betting är inget undantag.

League of Legends live.

Twitch är det bästa sättet för dig att gratis se dina esports matcher. Genom twitch kan du även följa dina favoritlag och spelare. Twitch är även ett bra speltips på hur du kan förbättra dig själv via esportsbetting.

Se lol på twitch här.

League of Legends Spel Tuneringar.

Det spelas väldigt mycket tuneringar i League of Legends.
League Championship – Spelas i två omgångar, en gång på sommaren och en gång på våren vinnarna som går vidare där ifrån deltar senare World Championship of League of Legends. World Championship är en av de största e-sportturneringarna i världen med över 2 miljoner dollar i prispotten.

Se vinnarna från föregående Leauge of Legends World championships här

League of Legends Lagen.


Taiwan/HK/Macao
Yoe.FW - League of Legends - svenska-oddsFlash Wolves

AHQ - League of Legends - svenska-odds
ahq e-Sports Club

M17 - League of Legends - svenska-odds
Machi E-Sports

Tpa - League of Legends - svenska-odds
Taipei Assassins

HKES - League of Legends - svenska-odds
Hong Kong Esports

League of Legends Highlights