Sharing is caring!

Betting och odds på Amerikanska Presidentvalet 2016!
Betting och odds på Amerikanska Presidentvalet 2016!

Edit; just nu.

Det är just nu skrämmande lika se själva:

Odds på presidentvalet

Betting och odds på Amerikanska Presidentvalet 2016! Den 8 november är det dags för det amerikanska presidentvalet 2016, valet avgör vem av kandidaterna, Hillary clinton eller Donald Trump som blir USAs nya president. Detta är kanske historiens viktigaste val då vem som vinner kommer att påverka en hel värld! Oddsen på Donald Trump är skyhöga just nu! Oddsen på Hillary Clinton är i skrivande stund lite lägre. Men efter Hillary Clintons mejlskandal så har Donald Trump kommit i kapp.

Betting och odds på Amerikanska Presidentvalet 2016 – Utvalda bookmakers.

Följande spelsidor ger dig riktigt bra odds på presidentvalet 2016. Förutom odds erbjuder även dessa spelbolag riktigt bra oddsbonusar till nya samt även existerande medlemmar. Om du inte kanske har tänkt att betta på usa valet så erbjuder dessa spelsidor annan bra betting.

LeoVegas odds på Donald Trump ligger nu på – 4,75. – Placera spel
LeoVegas odds på Hillary Clinton ligger nu på – 1,20. – Placera spel 

SuperLenny odds på Donald Trump ligger nu på – 4,50. – Placera spel
SuperLenny odds på Hillary Clinton ligger nu på – 1,22. – Placera spel

Som vi kan se på olika bookmakers så ser det ut som om att Hillary kan komma att vinna. Men det såg likadant ut när det gällde om Brexit, och vi såg ju vad som hände där.

Betting och odds på Amerikanska Presidentvalet 2016! har kommit att bli något de största enemangen för i år. Som ni säkert vet så är ingen av de kandiderade några jättepopulära kandidater, med det är en annan diskussion.

Vem kommer jag att lägga mitt bett på?

Svar: Hillary Clinton. 

Motivera;  Hillarys mejlskandal har inte visats sig betyda så mycket man kunde tro. Oddsen är bra på HIllary just nu och allt pekar på att hon ska vinna. Vill du dubbla dina insatser, lägg ditt bet på Hillary Clinton.

Make betting great again.