Sharing is caring!

Sverigedemokraternas odds ser lovande ut.

Riksdags valet börjar närma sig med storssteg. Den 9 september är det dags, vem vinner valet 2018?  Frågan som många ställer sig är så klart vem vinner, hur kommer regieringen att komma se ut? Kommer de två stora partierna Socialdemokraterna och Moderaterna släppa in Sverigedemokraterna till förhandling?


Att spela på olika politiska val har blivit allt mer populart innom bettingvärlden. På Amerikanska valet mellan Donald Trump och Clinton såg vi verkligen hur populärt det var.

Just nu ser det ut som om att Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna är de stora favoriterna, men moderaterna hack i häl. Ska man kolla på oddsen så ser Sverigedemokraterna odds bäst ut. Nedanför har vi samanställt en lista över oddsen från olika betting sidor.

 

Sverigedemokraterna Odds - Riksdagsvalet 2018

Källa – https://val.digital/

Lite att tänka på inför spel och odds på riksdagsvalet 2018

Några saker jag tycker att du ska ha i åtenke är. Kommer du att spela för skojs skull eller kommer du att spela på det parti som du känner bäst med? Kommer det partiet du tillhör ha en chans till att vinna? Spela betting med hjärnan inte hjärtat.

Håll dig updaterad innom politiken.

Opinionsmätningar som denna oven är en bra indikation på hur det ser ut just nu. Genom dessa mätningar kan du enkelt få en översikt. Följ nyhetssändningar, kolla på partiledardebatter, läs undersökningar. Detta är inte sport, men samma hemläxa gäller här som om du skulle spela på en fotbolls match. Tillfälliga kriser kan vara lönsamt att få infomation om när du spelar på riksdagsvalet 2018.


Vilket parti får flest röster i Riksdagsvalet 2018?

SpelbolagSverigedemokraterna oddsSocialdemokraternaModeraternaUtbetalning
 
 
 
 1.702.0012.00
 scandibet
 mr green odds2.001.759.00