Sharing is caring!

speltips Belgien - Tjeckien

Snabblänkar: Oddsbonusar | Speltips | Spelsidor | Casino bonus

Speltips Belgien – Tjeckien

Här står vi inför den sista träningsmatchen innan slutarbetet inför vm-kvalet kan börja på riktigt. Båda nationerna står på tårna inför mötet och förväntningarna är i topp.

Belgien
Hur är spelläget för Belgien idag? Laget har gjort fyra fullständigt lysande kvalmatcher redan innan de nådde något av en vägbula mot Grekland, där de fick nöja sig med en 1-1 match. Att det blir VM-spel är det ingen fråga om, men det är inte läge att slappna av riktigt ännu. Nerverna är garanterat redan på helspänn inför den kommande fredagsmatchen mot Estland.

Tjeckien
Här har grupplotteriet inte alls varit lika vänligt, men Tjeckien har detta till trotts lyckats att gripa tag i en tredjeplats så här långt. Tyskland ligger som väntat först i gruppen och en knapp bit över trean ligger Nordirland som med marginal har kämpat sig upp. Det handlar med andra ord om en kamp för silver i grupp C.

På lördag väntar Tjeckiens nästa kvalmatch i form av Norge, vilket kan bli nog så svårt. Träningsmatchen mot Belgien kan bli en viktig faktor för att reda ut spelformen innan dess.

Denna vänskapsmatch kommer högst troligt att bli full av olika byten, för att testa ut olika formationer inför senare drabbningar.
Eftersom att det inte är mycket vilotid innan kvalmatcher för bägge nationerna kommer de största namnen nog att få slita på bänken stora delar av matchen.


Marknadens bästa sportbonus: Sätt in 300 kr och få 900 kr att spela med.

Mobilbet erbjuder en 200% insättningsbonus
Sätt in 300 kr och få 900 kr att spela med.
Hämta din bonus här.


I de tidigare sju vänskapsmatcherna har Belgien inte presterat särskilt imponerande. Fem matcher förlorade och av de två vinsterna som togs hem var de mötande lagen knappast av Tjeckiens kaliber.

Inte brukar det heller slå gnistor om Tjeckiens spel, men de kan nog anses vara ett linjärt lag som lika sällan gör bort sig som de kör över motståndare. De är sannerligen i underläge här, men kanske inte fullt så stort som statistiken vill visa.

Vårt Speltips Belgien – Tjeckien, är Tjeckien +1,0 mål

speltips Belgien – Tjeckien
Speltips:Tjeckien +1,0 mål
Odds:Bel 1.40 – X 4.50 – Tjek 7.50 – Fulltid
Bolag:Mobilbet (900 kr i bonus)
Spelstart:20:45, måndag 5/6
TV:
Stream: