Speltips Chelsea – Bournemouth, EFL Cup -Onsdag 19/12, 20:45,

Stamford Bridge och hemmaplan för favorittippade Chelsea mot Bournemouth. Ett Bournemouth som dras med stora skadeproblem i backlinjen, både Adam Smith och Simon Francis är borta pga skada inför mötet mot Chelsea. Chelsea som vann mot City och därmed blev det enda laget den här säsongen hittills som har vunnit mot City i Premier League och gick därefter och spelade oavgjort mot MOL vidi i Europa League känns inte helt stabilt.

De senaste 5 matcherna har det blivit 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust, och 4:e plats i Premier League. Bournemouth befinner sig i en nedåtgående spiral och har endast lyckats skrapat ihop en blygsam seger på 5 senaste matcherna mot Huddersfield hemma. Det ser inte alltför ljust ut mot ett av Premier Leagues bästa lag sett till tabellen. Det Bournemouth har är Callum Wilson som ligger i toppen av skytteligan på lika många mål som motståndarlagets Eden Hazard. Det kan faktiskt bli en sån match för Chelsea där inget går in oavsett hur mycket de skjuter på mål, och Callum Wilson får ett läge och det blir 0-1.

Speltips Chelsea – Bournemouth Hur slutar matchen?

Även om läget inte är helt stabilt för Chelsea så är det i min bok inte troligt att det här inte ska leda till något annat än vinst för Chelsea. Det ska till en massa tur för Bournemouth om det ska gå vägen, men med tanke på skadeläget på backarna och Chelsea hemma på Stamford Bridge är det i det närmaste omöjligt för Bournemouth att hävda sig mot London laget.

Mitt Speltips Chelsea – Bournemouth, det slutar 3-0 till Chelsea. Hazard gör 2 mål, båda inne i straffområdet, Willian gör sista målet på straff. 

Svenska spelsidor

[show_casinos]