Speltips: Everton – Sheffield

Även om Everton gjorde en fullt godkänd match mot Bournemouth där de egentligen inte spelade dåligt fick de inte siffrorna med sig. Matchen slutade 3-1 till Bournemouth och Evertons säsongsinledning har varit tung när de spelat borta, men positivt är att spelet fungerar på hemmaplan och på Goodison Park har de inte tappat poäng den här säsongen. Att vara nykomling i världens bästa fotbollsliga är ingen lätt uppgift, något som Sheffield United i allra högsta grad har fått smaka på. Även om deras fem ihopspelade poäng har tagit dem till en 15:e plats och placerat dem ovanför lag som Wolves och Watford är det en lång säsong kvar. Förlusten med 0-1 mot Southampton hemma i senaste omgången sved.

Hur slutar matchen – Vårt betting tips

Everton är kanske Premier Leagues mest ojämna lag. Det är vinst i ena matchen med höga siffror som 3-0 för att i nästa match åka och förlora mot Aston Villa. Tryggheten med Everton är deras hemmaplan, där de oftast levererar och spelar stabilt. En spelare i Everton som har haft en riktigt bra säsongsinledning och bidragit till Evertons poäng är Richarlison som även har spelat till sig en plats i det brasilianska landslaget. Jag tippar att det är han som blir den avgörande faktorn i matchen eftersom att han kommer att vara ett ständigt hot mot Sheffields försvar.

Även Gylfi Sigurdsson som är livsfarlig på fasta situationer kommer att vara ett ständigt hot mot Sheffield. Jag tippar att deras försvar kommer att bli hårt pressat som till slut kommer leda till en del fula tacklingar där Everton kommer att få mängder av frisparkar.


Mitt Speltips: Everton – Sheffield. Att Everton vinner matchen med 3-0. Gylfi Sigurdsson gör första målet för säsongen på frispark, Richarlison gör ett mål och sista gör Moise Kean. Bästa odds för ett 3-0 resultat till Everton hittar du hos ComeOn till oddset 13.00. Väljer du att spela med en etta på Everton är bästa oddset 1.73 hos BetHard


Spelsidor

[show_casinos]