Speltips inför Arsenal mot Southampton, Söndag 24/02, 15:05

Arsenal befinner sig inte i sin livs form för tillfället. Det är väldigt ojämnt från match till match. Det är vinst och förlust varannan match. Arsenal förlorade borta mot vitryska Bate med 1-0, vilket är bedrövligt dåligt, men de redde ut det hemma och vann med 3-0. De är nu vidare i Europa League i och med den vinsten. I ligan har det gått ungefär likadant.

SnabblänkarBetting Sidor |Oddsbonusar | Livestream | Free Spins | Casino bonus

Senaste ligamatchen mot Huddersfield som de spelade borta och vann var inte någon solklar vinst. Den kom inte lätt och Arsenal fick kämpa sig till vinsten. Southampton och Hasenhuttl har landat lite efter den effekten Southampton rycktes med i med tränarbytet. Southampton har halkat ner under strecket på 18:e plats och kan nu alltså åka ner i Championship om det vill sig riktigt illa.

Danny Ings som är lagets bäste målskytt är skadad och det påverkar deras målproduktion väldigt negativt. Southampton har en tung vår framför sig.

Hur slutar matchen?

Arsenal har3 vinster och 2 förluster under sina senaste 5 tävlingsmatcher. Förlusterna var mot Bate och Manchester City. City förlusten var en total överkörning och det märktes hur stort avståndet är mellan den nuvarande ettan City och femman Arsenal. Southampton har 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster på sina senaste 5 tävlingsmatcher. Vinsten var mot Everton hemma med 2-1. Det ska nämnas att Southampton vann senaste mötet mot Arsenal i december.

Mitt speltips inför Arsenal mot Southampton: Southamptons senaste dåliga form blir till Arsenals fördel här. Arsenal vinner med 2-0 och Aubameyang gör båda målen. Bästa odds för Arsenal vinst har Unibet på 1,51.