Speltips inför Manchester City – Crystal Palace, lördag 22/12, 16:00

City har förlorat första platsen till Liverpool och befinner sig inför omgång 18 på en andra plats i världens mest spännande liga. Det är 1 poäng som skiljer lagen åt och i veckans omgång är det ett ypperligt tillfället för City att gå om Liverpool. Liverpool möter Wolves borta i en match som kan sluta hursomhelst. Jag tänker främst på att om Wolves är kapabla att slå Chelsea hemma, så kan de även ge Liverpool en tuff match.

Senast lagen möttes som spelades 2017 blev det 0-0 i London på Selhurst park. Nu är det på Etihad mot ett City som är hungriga på en seger hemma och som kör över i princip allt på hemmaplan. City har 4 vinster och 1 förlust på sina 5 senaste matcher. Crystal Palace har 2 vinster, 2 förluster och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna.

Speltips inför Manchester City – Crystal Palace, hur slutar matchen?

Jag ser inget annat än en säker etta här. Ett City hemma på Etihad med både De Bruyne och Aguero tillbaka från skador. Det är en alldeles för hård nöt att knäcka för 15:e placerade Palace. Som nämnt tidigare handlar det om förstaplatsen för City och det finns inte en chans att de missar det om Liverpool får en tuff match och kanske to.m 1 förlust borta mot Wolves.

Mitt Speltips inför Manchester City – Crystal Palace, det blir 3-0 till City. Aguero smäller till med 2 mål, båda målen inne i straffområdet. De Bruyne gör även han ett mål på en kanon utanför straffområdet. Aguero smäller till med 2 mål, båda målen inne i straffområdet. De Bruyne gör även han ett mål på en kanon utanför straffområdet.

Rygga ditt spel!

[show_casinos]