Sharing is caring!

Speltips: Real Madrid – Cska Moskva

Speltips: Real Madrid – Cska Moskva Onsdag 12/12, 18:55

Real Madrid första i gruppen och de vill ha revansch för bortaförlusten i Moskva. Cska som ligger sist i gruppen utan chans att ta gå vidare. Men de har fortfarande chans att spela slutspelet i Europa League, så allt att spela för mot ett Real Madrid. Som inte vill förlora förstaplatsen även om Roma vinner mot Plzen eftersom Real Madrid har vunnit de individuella mötena.

Det intressanta är då Plzen och Moskva och vilket av lagen som går vidare till Europa League slutspel. Inför matchen har Real skärpt till sig rejält och har skrapat ihop 4 raka vinster, så de kommer in i matchen med sjukt bra form. 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust för Moskva senaste 5 matcherna. Moskvas chans skulle vara att Madrid redan har gruppsegern, men läget ser inte allt för ljust ut eftersom det är fjolårets Champions League mästare som spelar på hemmaplan och har världens just nu bästa spelare i truppen, Luka Modric.

Läs även:

Speltips inför Ajax – Bayern Munich Onsdag 12/12

Speltips: Real Madrid – Cska Moskva Hur slutar matchen?

Ett Real i form är aldrig lätt att möta och plus att det är på Santiago Bernabeu. Enda chansen för Cska att vinna är om Real ställer upp med reservlagspelare för att vila stjärnorna för matcher längre fram i turneringen. Jag tippar på att Real ändå vinner den här matchen eftersom de inte kan ta 2 förluster mot samma motsåndare i gruppspelet. Det blir 2-0 och Isco dundrar in första målet på ett snyggt långskott utanför straffområdet. Andra målet kommer att göras av Gareth Bale, även det ett skott utanför straffområdet.

Odds bonus på Premier Leauge.

Vill du betta på Premier Leauge, då kan du följa denna här länken. Här har jag sammanställt en lista över bra spelsidor där du kan hämta bra odds bonuar och få riktigt bra odds på alla matcher inför Premier Leauge. Läs mer här.