Sharing is caring!

speltips sverige mot frankrike

Speltips Sverige mot Frankrike

Snabblänkar: Odds bonus | Speltips | Spelsidor | Casino bonus

På fredag möter Sverige Frankrike för ännu en VM-kvalmatch, denna gången på hemmaplan. Janne Andersson gör sitt första kval som förbundskapten och det ser ut att gå vägen än så länge.

Den nya förbundskaptenen har gjort några grundläggande ändringar i spelet och vi kan se att det ger resultat. Tidigare var det defensiva spelet en svaghet som stundvis verkade vara ett överhängande problem som inte gick att skaka av sig. Även den offensiva delen ansågs, i milda ord, att vara enkel och förutsägbar, där nästan alla spel gick genom Zlatan.

Här har Sveriges nya förbundskapten dragit skarpa linjer och samordnat bättre strategier som passar landslagstruppen efter vad vi kan se. Det defensiva spelet ser mer organiserat ut och kan täppa till alla de tidigare stora hålen i försvaret. Man vinner också mark genom ett nytt offensivt upplägg som inte längre ser ut som ett rakt streck, simpelt, lättläst och förutsägbart. Givetvis kan detta vara en ofrivillig reaktion på en spelartrupp utan Ibrahimovic, oavsett detta så ger det ett efterlängtat resultat.


Marknadens bästa obbs bonus: 125 % UPP TILL 1 250 KR

Bethard erbjuder en 150% insättningsbonus
Upp till 1250kr
Hämta din bonus här.


Emil Forsberg och Victor Lindelöf-Nilsson är i skrivande stund de två hetaste och mest attraktiva spelarna i svenska landslaget. Forsbergs säsong har varit strålande med sin betydelse för nykomlingen Leipzig i Bundesliga. Lagets andraplats efter eviga dominanten Bayern, talar ett väldigt tydligt språk. Frågan är om Emil blir kvar i Tyskland eller om han till slut hamnar på annan ort. Det är högst troligt att det är det dessa två spelare som Sverige kommer att bygga landslaget kring, i den närmaste framtiden.

Vi möter ett genuint bra lag i form av Frankrike på fredag. De besegrade oss i Paris med 2-1 där Emil Forsbergs frisparksmål blev ett välspelat youtube-klipp. Här syntes snabbt att den svenska truppen har en stark laganda och kan samspelt byta växel för att öka hastigheten i spelet.
Frankrike har en vältoppad spelartrupp med många kända namn i fronten. Vi tänker då på bl.a. Paul Pogba och Alexandre Lacazette. Det är enkelt att se varför Frankrike anses vara favoriter inför matchen.

Frankrike leder vår VM-kvalgrupp tre poäng före oss efter fem spelade omgångar och de kommer knappast att ge bort denna matchen. De möter dock ett nytt Sverige med ny ledning, som redan har visat på bra resultat, vilka dessutom har fördelen att spela på hemmaplan.
Det är oklart om Sverige besitter det som behövs för att kunna stoppa ett framskridande Frankrike i år.

Vårt speltips Sverige mot Frankrike, blir oavgjort.

 

Speltips Sverige mot Frankrike fotboll.
Speltips: Oavgjort
Odds: Sverige – 6,20  X – 3,85 Frankrike – 1,82
Bolag:Mobilbet (900 kr i bonus)

Bethard – 125 % UPP TILL 1 250 KR

Spelstart:Fredag, 9 June, 20:45 Friends Arena
TV:
Stream: