Sverige mot Kanada Hockey VM Final

Sverige mot Kanada Hockey VM Final!

Snabblänkar: Oddsbonusar | Speltips | Spelsidor

Sverige mot Ryssland Hockey VM Final – Sverige har väntat på detta sedan 2013 och nu är vi äntligen här igen! Det har varit tre år utan en plats i finalmatchen sedan Tre Kronor tog hem guldet på hemmaplan i Stockholm.Under gruppspelen kändes det som om en pallplats var långt ifrån en självklarhet, då vårat vm-lag levererade både högt och lågt, ibland under samma match.
Vi vet att en finalplats för Tre Kronor även betyder något speciellt för bröderna Lundqvist, då detta enligt dem båda förmodas vara deras sista resa ihop i det svenska landslaget. Redan i Henrik Lundqvists första intervju under årets turnering bekräftade han att detta var huvudanledningen till att han deltog i år.
I truppen har vi flera NHL-spelare som i år deltar i sitt första eller andra VM och när nu Tre Kronor garanterat hämtar hem ett pris ökar möjligheterna att fler spelare kan göra samma resa kommande år.


Marknadens bästa sportbonus: 3 000 kr

Comeon erbjuder den högsta sportbonusen, hela 100% upp till 3 000 kronor.
Hämta din bonus här.


Efter en upplyftande vinst, i Tre Kronors kanske bästa match i turneringen än så länge, har det äntligen blivit ordning och reda i powerplay spelen. Här kunde anfallen hållas kvar i offensiv zon länge och det såg inte ut att ha varit en onödigt jobbig match i den egna zonen, där det tidigare spelades lite ojämnt.

Även om Sverige gick bet mot Ryssland och USA i gruppspelet så möter vi nu, utan överdrift, turneringens tuffaste motstånd. Kanada har fyllt prishyllorna med sin nuvarande trupp genom vinster i flera OS- och VM-guld under de senaste sju åren.

I deras match mot Ryssland såg det till en början ganska guppigt ut ända fram till slutminuterna, där Kanadensarna kvickt reducerade, kvitterade och slutligen vann matchen med 4-2.
Det ska såklart nämnas att genom turneringens gång har Kanada vid flera tillfällen släppt in mål mot lägre klassade lag och där visat sina svagheter i det defensiva spelet. Målvakten Calvin Pickard må ha höga blockeringssiffror, men hans karriär står sig inte mot den svenska legenden i Tre Kronors mål.

Under de båda semifinalerna visades det tydligt att det nu är två väl förberedda lag med guldvittring som gör sig redo för drabbning. Bägge nationerna har toppade offensiva kedjor och det är också vad som kommer att avgöra matchens utgång.

Detta blir inte lätt, kanada låg i underläge mot Ryssland och lykades att vända det. Över 2 mål blir det.

Speltips inför Sverige mot Kanada Hockey VM Final

Speltips: Svensk vinst, möjligen oavgjort.
Odds: CAN 1.86 – X 4.45 – SWE 3.60 – Över  1.87
Bolag: Casinostugan (500 kr i bonus)
Spelstart: 20:45, söndag 21/5
TV:
Stream: