Speltips: Italien mot Finland, lördag 23/3, kl:20:45

Italien spelar i en relativt enkel EM kval grupp sett till motstånd och är favoriter i gruppen. Italien siktar såklart på att komma till EM. Den stora fotbollsnationen har haft en del problem på sistone med missat VM slutspel i somras b.la och håller på att försöka ta sig tillbaka till den absoluta toppen igen. Grunden har alltid varit och kommer att fortsätta vara deras fokus på defensiv fotboll som de i sina bästa stunder bemästrar till fullo. Finland gjorde grymt bra ifrån sig i sin Nations League grupp. De gick upp till grupp B, men i grupp C hade de inte alls samma klass på motstånd som Italien på hemmaplan.

Hur slutar matchen?

Italien har aldrig haft problem mot Finland när lagen har mötts. Klasskillnaden har varit så stor att Finland aldrig vunnit en match mot Italien. Finland har 3 vinster och 2 förluster på sina senaste 5 tävlingsmatcher. Italien har 1 vinst, 3 oavgjorda och 1 förlust på sina senaste 5 tävlingsmatcher.

Mitt speltips: Italien mot Finland, att Italien är rejält revanschsuget efter att de misslyckades med att ta sig till VM och kommer därför att ge allt mot Finland. Jag tippar att det blir 3-0 till Italien, Lorenzo Insigne gör de 2 första målen och Verratti gör sista målet. Bästa odds för Italien vinst med 3-0 hittar du hos Bwin med oddset 7,50. Spela med spelpaus

Rygga ditt spel!

[show_casinos]