Sharing is caring!

Speltips: Kevin Anderson mot Marin Cilic

Speltips: Kevin Anderson mot Marin Cilic

Speltips: Kevin Anderson mot Marin Cilic slåss i den fjärde omgången av Roland Garros. Vi tror på Marin Cilic som en segrare.

Snabblänkar: Odds bonus | Speltips | Spelsidor | Casino bonus

Kevin Anderson och Marin Cilic möts nu i den fjärde omgången av Roland Garros. Det syns på lång väg att det är Cilic som kommer att vara favoriten i detta mötet.

Det här är två spelare som båda besitter en fin serve, ett bra baslinjespel och som utnyttjar sin längd till sin fördel. Det är dock Marin Cilic som är den bättre spelaren av de två, inte minst när det kommer till hur mångsidigt hans spel brukar vara.

Kevin Anderson är på tok för beroende av att sitt grundspel, där hans serve spelar en påtaglig roll. Om servearmen inte riktigt är i form blir Kevin Anderson direkt en betydligt sämre spelare, vilket inte går att dölja.

En trygg vinst till Marin Cilic känns given här, men med en spelare som Kevin Anderson är det alltid svårt att förutse dagsformen. Anderson’s set blir inte helt sällan väldigt långa och utdragna, även om det kan sluta i förlust. Han är svår att bryta ner och kämpar alltid in i sista spelet.


Marknadens bästa Tennis bonus: Sätt in 300 kr och få 900 kr att spela med.

Mobilbet erbjuder en 200% insättningsbonus
Sätt in 300 kr och få 900 kr att spela med.
Hämta din bonus här.


Marin Cilic har dock både rörlighet och returspel nog att ro hem det här. Tre raka 3-0-vinster är vad han öppnat den här turneringen med. trots att tuffa motståndare som Feliciano Lopez, formstarka Konstantin Kravchuk och storspelaren Ernests Gulbis har stått för motståndet. Detta är självklart imponerande.

Ser men då till Anderson så har han redan tappat tre set trots att motståndet kan ses som något enklare. Kyle Edmund, Nick Kyrgios och Malek Jaziri är inga dussinspelare, men varken formen eller underlaget passade nämnda spelare särskilt bra här i Paris.

Känslan är att Marin Cilic plockar den här vinsten med en relativ trygghet. En spelare som Kevin Anderson brukar nästan alltid tvinga fram minst ett tiebreak och väl där kan det gå hur som helst.

Speltips: Kevin Anderson mot Marin Cilic – Vi spelar Marin Cilic -1,5 set

Info Speltips: Kevin Anderson mot Marin Cilic
Speltips: Marin Cilic -1,5 set
Odds:Kevin Anderson – 3.85 Marin Cilic – 1.25
Bolag:Mobilbet (900 kr i bonus)
Spelstart:| 14:30, måndag 5/6
TV:
Stream: