Sharing is caring!

Speltips, Champions League kvartsfinalerna

På tisdag börjar kvartsfinalerna i Champions League. Både 1:an och 2:an i Premier League ska spela sina matcher, Liverpool spelar mot Porto och Manchester City spelar mot Tottenham. På onsdag spelar Ajax mot Juventus och även Manchester United – Barcelona ska mötas.

SnabblänkarBetting Sidor |Oddsbonusar | Livestream | Free Spins | Casino bonus

Vi har alltså åtta av Europas bästa klubbar kvar i Champions League. Jag tippar på många sevärda matcher. Den engelska kvartsfinalen mellan Manchester City och Spurs kan egentligen sluta hur som helst eftersom att i cuper går det inte att räkna ut något lag, men City har visat sig vara riktigt bra i de inhemska cuperna den här säsongen och City kan fortfarande ta 4 titlar den här säsongen. Vi börjar med mötet mellan Liverpool och Porto.

Speltips: Liverpool – FC Porto, 9/4

Liverpool fick lättast möjliga motstånd i kvartsfinalen. De är solklara favoriter att ta sig vidare från mötet, men Liverpool har inte varit sig själva den här säsongen. Salah har inte producerat som förra säsongen och tar en del dumma beslut eftersom att det råder konkurrens mellan honom och Mane’ i målprotokollet. Här har Liverpool ett problem då de båda inte är helt samspelta. Andy Robertson kommer inte att spela i matchen eftersom att han åkte på ett gult kort mot Bayern och det kommer att märkas att han är borta på vänsterkanten. Liverpool får se upp med Moussa Marega som har gått superbra i Champions League med 6 mål hittills. Man ska även ta med i beräkningen att Porto inte är i kvartsfinalen p.ga en slump. De visade Roma vart skåpet ska stå när de slog ut dem med 4-3, Roma slog ut Barcelona i förra årets Champions League.

Hur slutar matchen?

Liverpool har 5 raka vinster i sina senaste 5 tävlingsmatcher. FC Porto har 4 vinster och 1 oavgjord i sina 5 senaste tävlingsmatcher. Senast lagen möttes var i förra årets Champions League på Anfield. Det mötet slutade 0-0, men Liverpool hade vunnit mötet innan i Portugal med 0-5.

Speltips: Liverpool – FC Porto, 9/4 hemmavinst till Liverpool med 3-1. Anledningen är för att Liverpools anfallstrio är så sinnesjukt bra även om det råder oenigheter mellan Salah och Mane’ gällande målskyttet. Det är så stor klasskillnad sett till trupperna också. Mane’ gör de 2 första målen och Firmino det sista för Liverpool. Moussa Marega lyckas snygga till resultatet med 1 bortamål för Porto. Bästa odds för 3-1 vinst till Liverpool hittar du nedanför med spelsidornas odds på 11,00.