Speltips: Liverpool-Newcastle United, 2019-09-14

För tillfället ser det inte ut som att det går att stoppa Liverpool som går fram som en ångvält och plöjer ner allt motstånd i sin väg. Salah, Firmino och Mané gör alla jobbet strålande och defensiven fungerar fläckfritt. I senaste omgången städade Liverpool undan Burnley borta med 0-3 utan problem. Inte för att Burnley är någon toppklubb, men på hemmaplan är de defensivt skickliga och släpper nästan aldrig in 3 mål oavsett motstånd.

Det säger en hel del om var Liverpool befinner sig nu. Newcastle är istället väldigt ojämna efter att i omgång 3 vinna mot Spurs borta och veckan efter spela oavgjort hemma mot Watford. Svårt att avgöra var man har Newcastle denna säsongen.

Vårt betting tips: Liverpool – Newcastle United

Det finns inget annat än vinst för Liverpool att spela på i den här matchen. Newcastle har inget att sätta emot Liverpool borta och en sensationell bortavinst mot Spurs lär knappast hjälpa dem här. Liverpool kommer att totalt dominera matchen och ta kontrollen över bollen från första stund för att hålla den på offensiv planhalva där det kommer att skapas mängder med chanser.

Det enda Newcastle kommer att få göra i matchen är att få försvara från ett Liverpool som kommer att bombardera skott och skapa lägen som Newcastle kommer att få samla all sin defensiva kraft att försöka kontrollera.


Vårt Speltips: Liverpool – Newcastle United – Liverpool vinner med 3-0. Salah gör första målet, Mané andra och tredje. Bästa odds för att Liverpool vinner med 3-0 får du hos Bethard med oddset 7.00. Vill du hellre spela Liverpool som vinnare av matchen med en etta är bästa oddset hos 10Bet med oddset 1.15Sugen på fler speltips – läs här

Spelsidor

[show_casinos]