Manchester City-Chelsea, lördag 23/11/2019, kl:18:30

För tillfället har City blivit omåkt av Chelsea som har en poäng mer och därmed är slaget om andraplatsen i full gång och racet om ligasegern. Liverpool vann som bekant derbyt mot City och gick upp i ledningen av tabellen med nio poäng före City, och åtta poäng före Leicester och Chelsea.


Så inte nog med att City åkte på en förlust mot värste konkurrenten. De blev dessutom nedpetade på en fjärdeplats. Laget har därmed inte råd att åka på ytterligare en förlust om de ska ha någon som helst chans att hänga på Liverpool i slaget om ligatiteln.

Frank Lampard och hans unga Chelsea gör det mesta rätt i ligan och flyger fram. Efter de senaste positiva resultaten är laget fyllt av självförtroende. Vinst borta mot City och Chelsea är på allvar med i slaget om ligatiteln.

Chelsea har kapacitet att ställa till med stora problem för City som är pressat att prestera. Nu är Palace en helt annan motståndare än City, men i den matchen visade Chelsea vad de är kapabla till med sin höga offensiva press. City spelar som vi redan vet en helt strålande fotboll offensivt och det kommer krävas en hel del av Chelsea att sätta stopp på den.

City har dock drabbats av ett avbräck i offensiven då Bernardo Silva är avstängd en match. Andra spelare som kommer att vara borta för Citys del är Leroy Sane, Ederson och Aymeric Laporte. I Chelsea åkte Pulisic på en skada vilket lämnade honom utanför spel för landslaget, men han ska nu vara tillbaka i matchen mot City.

Andra spelare som det ser positivt ut för att komma tillbaka efter skada är Ross Barkley och Jorginho. Vinsten lutar trots allt åt Citys håll. Aldrig att de går och förlorar två matcher i rad som isåfall skulle skicka dem ännu längre ner från Liverpool.


Hur slutar matchen? speltips: Manchester City – Chelsea

Tippar på att City vinner med 3-1. Bästa odds för det resultatet är hos Bethard till oddset 12.00. Vill du hellre spela en etta på att City vinner är bästa oddset 1.45 hos Legolas.bet.Spelsidor

[show_casinos]