speltips Manchester City – Everton

Lördag 15/12, 13:30 Manchester City – Everton 

Öppningsmatchen och startskottet för omgång 17 utspelar sig på Etihad stadium i Manchester där City står värd. Inte det roligaste uppdraget för Everton, men besöket måste göras och iofs när Silva, Aguero och De Bruyne borta är det en bra tidpunkt att det infaller nu för Evertons del. Det är ju så att City ändå har kanske världens bästa avbytarbänk, så det finns alltid att hämta spelare att fylla upp med.

Spelbolag Odds bonus Hämta FreeSpins
oddset på comeon casino Sätt in 100 kr och spela för 500kr Bonus 10 free spins

Speltips Manchester City – Everton hur slutar matchen?

Som vi vet är Aguero en av ligans bästa och mest produktiva anfallare. De Bruyne ligans mest komplette och bästa spelare. Silva en världsklass spelare och City trogen sedan 2010. Såvisst det är inte vilka spelare som helst som fattas, utan 3 av lagets och ligans absolut största stjärnor. Everton har skrapat ihop endast en vinst på de 5 senaste matcherna. Hemma mot Cardiff, 3 oavgjorda och 1 förlust är resten av resultaten. Senaste 5 för City har det blivit 3 vinster, 1 oavgjord och den svidande för City och så viktiga förlusten för Liverpool borta mot Chelsea. 

City måste vinna mot Everton. Förlorar de här så kan det bli riktigt farligt och kan helt plötsligt ha ett 4 poängs gap mellan första och andra placeringen, men då ska ju Liverpool slå Manchester United hemma. Om det ska bli så, vilket inte är den lättaste uppgiften.

Jag tippar att City inte kommer att förlora greppet med 4 poäng utan går och vinner här mot Everton med 2-0. Raheem Sterling gör första målet på en genomskärare som han snabbt får med sig bollen på och skjuter in den från kanten i straffområdet. 2-0 målet gör Sane’ på pass av Sterling som han styr in, också det inne i straffområdet.