Speltips: Manchester City-Liverpool, torsdag 3/1-2019, 21:00

Läs om fler speltips

2019 inleds med en riktig stormatch som är oerhört viktig för båda lagen, och kan ses som årets match i Premier League mellan ligans giganter, iaf om man ser till toppstriden. Jag tippar att Tottenham inte har vad som krävs för att hänga på dessa 2 lag när säcken ska knytas ihop i Maj och ligan ska summeras. Det är dock inte omöjligt att Tottenham kommer att gå upp på andraplatsen i ligan 1 eller 2 gånger till. 7 poäng skiljer lagen åt. Vi vet hur förra omgången slutade när Liverpool totalkrossade Arsenal med hela 5-1 och Firmino gjorde hat-trick. City hade ett desto lättare motstånd borta i Southampton.

City vann med 1-3 och är ur sin svacka lagom till stormötet med Liverpool. Det spelar ingen roll om du är Liverpool. Etihad är inget ställe du åker och enkelt plockar poäng från. Både Pep Guardiola och Jurgen klopp kommer att ställa upp med bästa lagen för att det här är inget som något av lagen kommer att vilja förlora. Första mötet slutade 0-0 i Liverpool.

Läs mer om

Speltips: Manchester City-Liverpool, torsdag 3/1-2019, 21:00. Hur slutar matchen?

Sett till senaste 5 så är det Liverpool som vinner på form. Liverpool har 5 raka vinster, City har 3 vinster och 2 förluster. Jag tippar att det tar stopp för Liverpool här och deras första förlust för säsongen kommer mot ett hungrigt City. Ett City som kommer att vinna med 1-0. Jag tippar inte högre siffror eftersom det kommer att bli en tät match och väldigt målsnålt. Varken Allison eller Ederson släpper in några onödiga bollar. Aguero är målskytten i matchen och han gör målet inne i straffområdet.

Rygga ditt spel!

[show_casinos]