Speltips: Manchester United-Leicester City, 2019-09-14

Det United har visat upp denna säsong efter den strålande inledningen mot Chelsea har kanske inte rättvist visat vilken kapacitet laget besitter egentligen eftersom att de har spelat bättre än vad resultatet visar. Ole Gunnar bevisade förra säsongen när han tillträdde att United har kapaciteten att vinna, men det var mycket som klaffade då och Pogba framförallt fick allt att stämma.

1-1 resultatet borta mot Southampton i förra omgången är ändå godkänt om man jämför med den bedrövliga insatsen hemma i 1-2 förlusten mot Palace. Leicester har inlett säsongen desto bättre som har lett till en tredjeplats i tabellen.

Med anställningen av Brendan Rodgers som tränare kan egentligen vad som helst ske den här säsongen eftersom att han förfogar över ett klart godkänt spelarmaterial som även innehåller en del spelare från säsongen 2015/16 när de vann titeln, även om truppen mer och mer börjar tunnas ut från de spelarna. Rodgers var ju så nära även han att vinna ligan säsongen 2013/14 med Liverpool, men de hamnade till slut 2 poäng efter City.

Vårt odds tips inför Manchester United – Leicester City

Leicester har inte lyckats få till en vinst mot United i de tio senaste mötena så mycket talar för att det blir United som går segrande ur matchen historiskt sett. Det har blivit 7 förluster och 3 oavgjorda för Leicester. Men det är ändå Leicester som har inlett säsongen utan förlust som har lett till tredjeplatsen i tabellen.

Jamie Vardy har trots förlusterna de senaste säsongerna varit produktiv mot United. Men United har även haft ett relativt ihåligt försvar de senaste säsongerna som de inför den här säsongen började åtgärda med värvningen av Wan-Bissaka och Maguire, och Uniteds försvar har varit stabilt i de senaste matcherna.


Mitt speltips: Manchester United – Leicester City – United vinner matchen med 1-0 och Rashford gör målet. Om du väljer att spela på resultatet 1-0 är bästa oddset hos ComeOn på 8.50. Vill du istället spela på en etta för hemmavinst är bästa oddset 1.87 hos Bethard.Sugen på fler speltips – läs här

Spelsidor

[show_casinos]