Speltips Premier League omgång 6

Helgens Premier League omgång slutade med att Liverpool nu innehar ligaledningen med fem poäng före City. De gick upp i topp genom att på Anfield besegra besökande Newcastle utan problem med siffrorna 3-1. City föll istället på bortaplan mot Norwich City med 3-2. Avsaknaden av mittbacken Laporte kommer att kännas ett tag för City eftersom att de saknar en försvarsspelare som är bra på huvudet. När Laporte är borta är det Otamendi som kliver in istället, som är en bra mittback, men inte alls lika pålitlig och därför blir försvaret lidande.

Lite mer positivitet råder det i norra London efter Spurs utskåpning i derbyt mot Crystal Palace. Palace hade aldrig någon riktigt farlig chans, förutom några fåtal gånger då Wilfried Zaha blixtrade till i några attacker. En spelare som definitivt visade var skåpet ska stå var Spurs Heung Min Son med två mål, där det andra målet på halvvolley var ren magi. Efter så många misslyckade straffar av United den här säsongen satte Rashford den till slut och segern med 1-0 var i hamn. Det var precis vad jag hade tippat i förra veckans speltips. 

Ett speltips som definitivt inte gick hem var det i mötet mellan Wolves och Chelsea. Måste nämnas att Tammy Abraham i Chelsea har fått en sinnessjukt bra start på säsongen. Han gjorde fyra mål i mötet mot Wolves där ett mål var i egen bur, men med ett hat-trick åt rätt håll. 2-5 till Chelsea blev det till slut. Denna veckas speltips kommer att handla om Everton-Sheffield United, Manchester City-Watford och helgens stora möte mellan Chelsea och Liverpool.


Spelsidor

[show_casinos]