Wolves – Leicester, fredag 14/2/2020, kl:21:00

Wolves har åkt på några tunga bakslag hemma under säsongen, men i flera av dessa matcher har de varit bättre eller hållt jämn nivå med motståndarna. Som i senaste hemmamötet mot Liverpool. Det var längesen ligaledarna hade såna stora problem som de hade mot vargarna. Men samtidigt är det såna extremt svaga insatser som i hemmamötet mot Newcastle där de bara fick med sig ett oavgjort resultat. Wolves är bra mot topplagen, men har haft erkänt svårt generellt på hemmaplan den här säsongen. Fint att i det senaste mötet borta mot United få med sig ett poäng efter 0-0.

Leicester är fortfarande i allra högsta grad inblandade i toppen av Premier League. Men har nu halkat ner på tredjeplats med 2 poäng upp till City. Andraplatsen är därmed inte alls förlorad och något de borde lägga krut på att hänga fast vid. Något som oroar dock är att Vardy som gjorde så extremt mycket mål under hösten inte gjort ett enda sedan efter nyår. Viktigt för Leicesters fortsatta säsong att få igång honom igen. Laget har inte slutat gjort mål, men det är viktigt att ha en utpräglad målskytt för att vinna de viktiga matcherna. 

Hur slutar matchen? Vårt Speltips Wolves – Leicester

Wolves har kryssat i extremt väldigt många matcher under säsongen, 11, vilket är näst flest i ligan efter Arsenal som har 13 kryss. Leicesters senaste match hemma slutade med ett kryss och med tanke på hur det har sett ut under de senaste matcherna med en del förluster mot lag de skulle slagit tidigare under säsongen börjar det skaka i Leicester, men förlora kommer de inte att göra borta mot Wolves. Det luktar oavgjort lång väg här. Jag tippar att det slutar 2-2 eftersom att inget av lagen är i någon vidare bra form.

Bästa odds för att matchen slutar 2-2 hittar du hos ComeOn till oddset 15.00 och spelar du ett kryss på matchen är bästa oddset 3.30 hos 10Bet.

Spelsidor

[show_casinos]