Speltips för odds och betting på nätet

Är du ny på detta med betting och rekar? Är det första gånger du tänker spela på nätet. Ingen fara, inget är lätt i början. Här ska du få några bra speltips och jag ska göra mitt bästa för att hemskola dig så att du kan bli en framgångsrik spelare. Vad du ska tänka på och vilka speltips du ska i åtanke innan du har steget till att spela på betting sidor. Mycket av betting på nätet, rekar handlar om tur, det fina med sports betting är att här är det inte endast turen som har övertaget. Utan är du på läst och har ett generellt intresse för sport så har du fördelen på din sida.

Jag vill inte lova dig att du ska bli miljonär när du sätter igång med betting, men ett par extra 1000 lappar i månaden ska inte vara några problem! Som jag nämnde tidigare så är det viktig att du har lite insikt i de sporter du tänkt spela på. Kanske spelade du Ishockey när du var yngre och fortfarande har ett brinnande intresse för just ishockey? Kanske spelade du counter strike, och du vet hur det fungerar.

Då kan jag tänka mig att du har en del kunskaper inom ishockey, samt vilka lag du bör betta på i vissa matcher, vilket ger dig helt klart en fördel!

Läs våra senaste bettingtips här


Speltips 1 – Spela med hjärtat inte med hjärnan.

Speltips 1. Spela med hjärnan inte ditt hjärta. Kunskap är makt, pennan är mäktigare än svärdet. Det är mycket viktigt att du har kunskap i det lag du tänker att spela på. Kanske är det så att ditt favoritlag ska spela en match, du vet om att på papper är det bättre än motståndarlaget. Men du vet även med dig att 2 av ditt lags bästa spelare är skadade. Följ inte ditt hjärta här utan spela på motståndarlaget, då detta är helt klart en fördel för dem att ditt lags bästa spelare inte är med och spelar, detta är utmärkt speltips.

Speltips 2 – Ha i åtanke!

Speltips 2. Spela inte på något lag eller en sport du inte kan något om bara för att oddsen är skyhöga. Det är dumt att spela bort pengar som du istället kunde ha vunnit med. Vill du bli en framgångsrik spelare följ vårt speltips och spela med hjärnan och inte mot turen. Du ska också ha i åtanke att allt kan hända. Det kan hända att motståndarlaget KAN vinna, även om det ser sämre ut på pappret, det är detta som är det charmiga, spänningen och känslan med att spela.

Börja med att spela med detta tankesättet så att du känner dig bekväm, spela inte helst med några stora belopp i början och lita på din magkänsla.

Speltips 3 – Komma igång med rekar och betting?

Speltips 3, ta för vana att alltid spela med pengar som du har råd att förlora! Låna aldrig pengar till spel under några omständigheter. Viktigaste är att du spelar för pengar du har råd att förlora och för att det är kul. Sätt en månatlig budget och håll dig till den. Många betting sidor erbjuder dig att limitera ditt spelande på sina sidor. Se över vilka spelbolag som finns och välj den betting sida som erbjuder bäst odds och casinobonus.


Registrera ett konto gör en insättning och välj sedan den sport/lag som du känner dig mest trygg med. Börja i liten skala, börja inte med att spela aggressivt. Jag vet för många som börjar med att spela med för stora summor. Då handlar inte om spänning utan bara att vinna som mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. vilket inte alltid går hand i hand. Börja långsamt, var disciplinerad och använd hjärnan, se inte sports betting som att du ska bli rik öven en dag.

Utan se det som en bra extra inkomst istället.Placera ett bett på det lag du vet kommer att vinna, följa matchen, gör ett uttag. Ett par bolag där du kan lära dig, som även erbjuder dig en bra odds bonus.


Betting tips 4 – Oddssmart.

Genom att hålla koll på hur mycket du spelar samt bokföra dina matcher är ett bra sätt att hålla koll på dina spel. Genom att sedan analysera dina matcher och betting så kommer du att bli oddssmart! Dokumentera vad som gick rätt och vad gick fel. Hur ska jag göra nästa gång? Med denna inställningen kommer du att vinna i längden.

Betting tips 5

Bli medlem på fler spelbolag och gör en insättning. Med detta menar jag att du inte bara ska fokusera på en spelsajt, utan är du medlem på fler spelbolag kan du belönas med fler odds bonusar gratisspel och bättre rekar. Du kan även få bättre odds på andra sidor.

När du väljer att göra en insättning på ett spelbolag så ser dom dig som en viktig kund som de inte vill förlora. Genom att göra en insättning kommer du att bli belönad i längden. Du kommer att få inbjudan till evenemang och odds bonusar.

Betting tips 6

Ett par ord/spelformer som kan vara bra att veta innan du sätter igång

BonusEn bonus kan du få när du registrera ett konto. Du många spelsidor ger även ut bons kontinuerligt. Läs mer om bonus här

OddsFörklaras enklast så här. Du tippar 100kr på ett en match med ett odds på 2,25. Du kommer då att vinna 225kr Din insatts * oddset = vinsten.

Live odds – Du placerar spel under matchens gång. Exempel, spelar du på en fotbollsmatch. Om du märker att ett lag är på väg att vinna, ja då live bettar du på det laget.

1-x-2  – Allra vanligaste av betting. 1 = Hemmalaget, X = oavgjort, 2 = Bortalaget. Här väljer du fritt vilket av alternativen du vill betta på.

Över/Under spel – Här spelar du på hur många mål du tror att det blir under en match. Om du tror att det blir fler än 3,5 mål, spelar du på över. Om du tror att det blir mindre. Spelar du på under 3,5 mål.

Handikappspel – Är en kontrahent tydligt överlägsen, låter bookmakers ofta den svagare få ett “försprång”, som räknas till det slutliga resultatet. Exempel: H.B.K Ängelholm– AIK. Handikapp 0:2 (2 mål tillräknats AIK); Ängelholm vinner med 1:0, men genom handikappet blir slutresultatet 1:2. Den som har satsat på AIK, Vinner.

Moneyline – Här spelar du på vilket lag som kommer att vinna. Blir det oavgjort så får du pengarna tillbaka.

Långtidsspel – Här väljer du att spela på vilket lag som kommer att vinna alsvenskan eller vem som gör flest mål i Fotbolls Em.


Speltips 7 – Håll koll på din bankrulle.

Din bankrulle är den summan du har satt åt sidan att spela för. Det är mycket lätt att spela för mer än den bankrulle man har. Du är superviktigt att du sätter gränser och håller dig till din bankrulle. Hur gör man detta lättast då? Se till att inte försöka vinna tillbaka förlorade pengar, då kan det lätt gå i överstyr och din betting blir inte rolig. Se över dina insatser och skriv ner varje gång du vinner eller förlorar på ett lag, för statistik helt enkelt. Kort sagt, det handlar om att ha stenkoll på din vadslagning om spel på nätet. Håll dig till din strategi och spela inte mer än din bankrulle tillåter dig.


Våra speltips.

Oddsenrekar – Det bolag som ger bäst odds och rekar det är där du ska spela. Svårare än så är det inte. Just därför kan det vara bra att registrera sig på flera sidor samtidigt. På det sätter kan du se vilka bolag som get dig bäst odds.

Betting bonus – Se vilka bolag som erbjuder dig bäst bonus och tar den. Det är altid kul att spela gratis.

Sätt gränser, många spelbolag erbjuder att sätta gränser på spel. Sätt gräns!

OddssmartAnalysera dina resultat, vinster och förluster.

Spela inte på för många matcher samtidigt, ta det lugnt och spela säkert. Stressa inte, spela för att det är kul och spännande, känner du att du spelar för mycket, ta en paus. Se till att sidan har bra alternativ för insättning och uttag av pengar.

Detta är egentligen inte ett speltips. Däremot är det ett tips som kommer hjälpa dig att hantera din ekonomi när du spelar. Det finns flera sätt att sköta pengatransaktioner till och från spelsidor. Vanligtvis stödjer de någon kombination av bank- eller kreditkort, e-plånböcker eller banköverföringar.

  • Föredrar du att sätta in pengar med hjälp av en banköverföring eller genom ditt bank- eller kreditkort? De flesta sajter godtar samtliga välkända kort men endast vissa tillåter banköverföringar. Fastna inte för en sida förrän du är säker på att den passar dina ekonomiska behov.
  • Det finns många olika e-plånböcker: Neteller, Paysafe, Netent, Speedcard, uKash, Skrill, Zimpler, Trustly, eKonto, WebMoney och Entropay för att nämna några. Granska utbudet och hitta en som passar dig.

Speltips 8 – Riktlinjer för svenska spelsidor

  • Erbjuder spelbolaget betting på spel/sport du gillar?
  • Är bolaget seriöst? innehar man en spellicens? Ligger det i Europa
  • Erbjuder spelbolaget odds och betting på Svenska?
  • Är kundtjänst lättillgänglig, svarar på dina frågor korrekt.
  • Vad finns det för bonusar att ta del av – viktigt att du kollar omsättningskraven!
  • Hur ser in- och utbetalningarna ut? Hur fort går det att få dina vinster?
  • Är spelbolagets webbplats användarvänlig och enkel att förstå?

Speltips 9 – Viktigast! Spela säkert, spela ansvarsfullt.

speltips

Att spela säkert innebär att du aldrig ska spela för pengar du inte har. Spela altid med pengar du har “råd” att förlora. Spela för att det är kul, inte för att du ska vinna pengar tillbaka. Sätt gränser på hur mycket du ska spela för varje månad.

Viktigaste av allt ha kul!

Sending
User Review
5 (2 votes)