Supernova CS:GO Malta´s Första CS:GO Turnering!

Supernovamalta är Maltas första professionella CS:GO turnering. Här kommer 8 lag att slåss om en prissumma på hela $150,000! Som vi tidigare har skrivit så har betting på CS:GO samt esports börjat växa ordentligt, till och med Zlatan investerat i esport! Supernova CS:GO Malta börjar den 29:de November och håller på till och med 2 December. Vi är helt klart hypade för detta evenemang just för det faktum att det är i Malta, detta kan vara starten på något stort och vi kan komma att see mer av denna typ av evenemang!

Här kommer följande lag att tävla om prispengarna:

BIG är en tysk esportsorganisation coachad av LEGIJA. De har funnits sedan 2017 Llaget består av flikar, nex, tiziaN och smooya. Deras bästa prestationer är första plats i Europa Minor Championship 2017 – Krakow offline turnering och 5:de till 8:de plats vid PGL Major Krakow 2017 online turnering bland andra.

Virtus Pro är en väletablerad rysk esportsorganisation som tränas av CS:GO profilen Kuben. Vistus Pro har funnits sedan 2013, som lagchef hittar vi NEO. Resten av laget inkluderar pasha biceps, Morelz, Michu och Snatchie. Deras bästa prestationer inkluderar förstaplats i ELEAGUE säsong 1 offline turnering och 3:de plats i Electoronic Sports Games 2016.

TYLOO – Från Kina har spelat sedan 2007. Som teamleader hittar vi Mo tillsammans med resten av laget: DD, Någon, BnTeT och Xccurate. Deras bästa prestationer inkluderar förstaplats i Starladder och Imba TV International ChongQing 2018 offline-turnering och förstaplats i Kina Cup 2017 online turnering bland andra.

HellRaisers från Ukraina består av: ANGE1, DeadFox, Hobbit, ISSAA och woxic. Dessa killar har gjort mycket bra ifrån sig, placerade topp 8 i London FACEIT Major och för närvarande upptar 10: e plats i CS: GO världs ranking.

betting på esport

Gambit Från Ryssland coachad av B1ad3. Som teamleader i spelet hittar vi Dosia. Resten av laget består av Mou, Ax1Le, Bondik och Mir. Deras största framgångar är att vinna PGL Major i 2017.

NRG Från USA som coachas av Imapet, som spelledare hittar vi Daps. Resten av laget består av Fugly, Brehze, NahTe och CeRq. De har haft ganska positiv framgång i tävlingar. Låt oss se om deras framgång fortsätter under Supernova CS:GO Malta.

Team Liquid är en multi-gaming team organisation som grundades i Nederländerna 2010. För närvarande coachad av zews, som in-game-ledare hittar vi Nitro. Resten av laget består av Elige, Taco, Twistzz och Naf. Deras största framgångar är att vinna 3:de plats i Faceit Major i 2018 och 2:de plats på ESL Köln i 2016.

Kinguin från Polen tränas av Loord, som spelledare hittar vi Taz. Resten av laget består av Minise, Rallen, Reatz och Mouz. Deras bästa prestationer är att vinna första plats i Major Dream Hack open Montreal 2018.

Supernova CS:GO Malta live stream.

För att enkelt kunna ta del utav evenemanget kan du enkelt köpa biljetter på Supernova CS:GO Malta hemsida. Eller kan du enkelt följa hela evenemanget hemmifrån genom live stream på Twitch.