Zlatan Ibrahimovic investerar i esport

Att betting ökar lavinartat det vet vi. Det börjar också blivit vanligaren med mer pengar i potten. KTH-bolaget Challengermode (NTL) har utvecklat en plattform som gör det möjligt för vanliga amatörspelare att delta i esports tävlingar om pengar eller priser likt de stora esport-stjärnorna.

Zlatan Ibrahimovic investerar i esport. Den store fotbollsspelaren har bestämt sig för att lägga lite av sina fotbollspengar på e-sport. Tjänsten Challengermode som går ut på att vanliga amatörer också kan tävla om pengar i esport och det är alltså där Zlatan och andra investerare skjuter in otroliga 11,5 miljoner kronor i, detta rapporterar Dagens Industri.

Challengermodes vd Robel Efrem säger detta:
“Vi ser att esport är på väg in i nästa fas och är på väg att bli mainstream runt om i världen och vi kunde inte vara mer nöjda med de investerare och varumärken som väljer att satsa på oss.”

E-sport blir till synes större och bredare hela tiden och vem vet hur det ser ut om några år? Gillar du e-sport? Samt framför allt, vad tycker du om att Zlatan Ibrahimovic investerar i esport?

Zlatan Ibrahimovic investerar i esport